USLUGE

Šta radimo?

Ulepšavamo sve što zamislite!

Brojne kompanije širom sveta su shvatile da je parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila najbolja reklama. Te auto folije duži niz godina predstavljaju glavni marketinški alat u borbi sa konkurencijom.

Međutim, i sve veći broj vlasnika privatnih vozila se odlučuju na presvlačenje. Razlozi za to su, pre svega, dekorativne prirode. Naime, auto folije su najjednostavniji, najbrži i najpovoljniji način da svom ljubimcu podariti novu boju bez farbanja. Pravi su izbor i za one koji žele autentični izgled. Naime, one pružaju mogućnost da pokažete svoju kreativnost, a tim profesionalaca će svaku vašu ideju preneti na vozilo.

Osim promene izgleda, auto folije imaju i zaštitnu ulogu. One štite аutomobil od rаznih sitnih ogrebotinа, pucanja boje, oštećenjа od kаmenčićа, kao i od vremenskih nepogoda. Na taj način produžavaju njegovu tržišnu vrednost.

Parcijalno brendiranje vozila

Parcijalno brendiranje vozila podrazumeva brendiranje odredjenih površina.

Primer: ukoliko želite da Vam se izbrendiraju prednja vrata i hauba sa vašim logom i brojem telefona.

Potpuno brendiranje vozila

Potpuno brendiranje vozila, kako sama reč kaže, je ukoliko želite da brendirate celu površinu limarije + prozore.

*Zbog izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima neki delovi automobila NE MOGU biti zalepljeni folijom.

Brendiranje lokala i izloga

Svaka delatnost zahteva odredjenu reklamu. Brendiranje lokala je bitno, ne samo zato što govorite kupcima da POSTOJITE, već privlačite nove kupce iznova i iznova.

Zatamnjivanje automobila i objekata

Folije za zatamnjivanje mogu da ublaže temperaturu prostorije za čak 15° Celzijusa! Nudimo Vam stakla od 5% propustljivosti do 95% propustljivosti sunčevih zraka! Takodje Vam možemo ponuditi još dve vrste folija koje mogu da izdrže udarac TENISKOG REKETA kao i folije “OGLEDALO”.