Brendiranje vozila folijom

Brendiranje vozila je lepljenje odštampane i zaštićene folije na Vaše vozilo.

Radimo sa najkvalitetnijim folijama otpornim na UV zračenje, na temperaturna kolebanja i vremenske prilike, kao i na manja fizička oštećenja.

Odštampana folija dizajnirana po Vašoj zamisli čini Vaše vozilo posebno u svakom pogledu. Zapaženo, prepoznatljivo, različito, efektno i nesumnjivo je dobra investicija.

Vaše vozilo postaje pokretna reklama koja delatnost vaše firme, vaše proizvode i ideje čini dostupnim milionima očiju i značajno podstiče prodaju robe i usluga.

 

Dokazano je najisplativiji način reklamiranja. Dostupan za motocikle, putničke automobile, dostavna vozila, kombije, kamione i autobuse, pa i čamce i plovne objekte. Akt neophodan u savremenom poslovanju.

Sve što zamislite, svaku Vašu ideju, ostvarićemo na najkvalitetnijoj foliji otpornoj na svim uobičajenim temperaturama i sa višegodišnjom garancijom.

Realizujemo sve vaše zamisli. Pozovite 0612211226 i za najkraće vreme očekujte da brendiranje vozila započne. A veliki broj naših ideja može Vam poslužiti kao orijentir za brendiranje vozila. Dokle dopire Vaša zamisao, počinje naš rad – brendiranje vozila, svih vrsta i dimenzija na najkvalitetnijim folijama, sjajnim ili mat, providne ili u raznim bojama, na celokupnom vozilu ili parcijalno.

Naše brendiranje vozila je Vaša najbolja reklama. Ugradnju folije sa dogovorenim logom vrše dokazani profesionalci istog dana.

Ako, posle izvesnog vremena želite da promenite reklamu, pozovite nas i folija sa vašeg vozila će biti skinuta, a vozilo u celosti vraćeno u pređašnje stanje ili oblepljeno novom reklamom uz određen popust kao starom klijentu.

Vi samo osmislite, sve ostalo je naše. Ako vam se dopadne neka od naših ideja, tu smo da realizujemo celokupan proces u najkraćem dogovorenom vremenu.

Brendiranje vozila kvalitetnom folijom ima niz prednosti, od zaštite vozila od grebanja i manjih fizičkih oštećenja, do ekonomske isplativosti, jer je jeftinije i brže od farbanja vozila, uz mogućnost potpunog vraćanja u prvobitni izgled za kratko vreme. Zato veliki broj potpuno novih vozila dolazi kod nas na potpunu ili parcijalnu dekoraciju, zatamnjivanje stakala, stavljanje zaštitne providne folije.

Brendiranje vozila poverite profesionalcima.
Svakoga dana Vaša delatnost, Vaši proizvodi i usluge biće dostupni hiljadama ljudi, čak i kada Vaša vozila stoje na parkingu.

Poverite nama brendiranje vozila, duga lista naših domaćih i stranih klijenata je naša najbolja preporuka Vama.

Podeli:

Pročitaj i ostale članke

Javi nam se!