5 razloga za brendiranje vozila

5 razloga zašto brendirati vozilo.

Privlači pažnju ljudi
Vozila jarkih boja omogućavaju vašem preduzeću da se istakne od svih ostalih na putu. Vozači koji prolaze neće mnogo paziti na običan beli automobil ili kombi, ali primetiće vozilo sa grafičkim dizajnom. Interesantna i šarena grafika karoserije je privlačna i tako nas pogled prirodno privlači. Možete doći do šire publike pomoću markiranja flote, a to je odličan alat za privlačenje kupaca koji žele da kupe vaše proizvode i usluge.

Povoljan
Brendiranje vašeg vozila daleko je jeftinije od reklamiranja na drumovima ili na lokalnom radiju. Brendiranje flote predstavlja mnogo snažniji način za promociju vašeg preduzeća i dobijate odličan povrat ulaganja od ostalih oblika oglašavanja. Oblozi mogu da traju i do 7 godina ako se pravilno neguju – to je više od onoga što bi vam automobil izdržao!

Ljudi se upoznaju sa vama i vašim poslom
Dokazana je činjenica da kupci radije posluju sa kompanijama koje su upoznate. Bez obzira da li vaše preduzeće koristi automobile ili kombije, brendiranje vašeg vozila će vam pomoći da uspostavite vezu sa potencijalnim kupcima u lokalnom okruženju i dalje. Vožnja markiranim vozilom koja prikazuje informacije o preduzeću, marku ili logotip širom lokalnog područja pomoći će ljudima da se upoznaju sa imenom vašeg preduzeća i na taj način će verovatnije koristiti usluge vaših kompanija kada ih zahtijevaju.

Pruža zaštitu
Osim što su fantastično marketinško sredstvo, prekrivači vozila pomažu da se boja na vozilima zaštiti od ogrebotina, prljavština i udubljenja na putu. Takođe ih je lako ukloniti i neće oštetiti vaše vozilo.

Brendirana vozila su “prijateljska”
Za razliku od oglasa za štampu, brend flote privlači pažnju bez prekida. Potencijalni kupci mogu brzo primetiti vaš oglas bez potrebe da ih ometaju. Kupci obično imaju pozitivan odgovor na reklame koje vam nisu toliko „u lice“.

Ukoliko Vam se svideo ovaj članak “5 razloga zašto brendirati vozilo” pisite nam u komentarima.

Podeli:

Pročitaj i ostale članke

Javi nam se!